Vine
               

Hienoa, että markkinoinnin automaation mahdollisuudet kiinnostavat! 

Tältä sivulta löydät Mitä on markkinoinnin automaatio -webinaarimme nauhoitteen, webinaarin esitysmateriaalin (johon laitoimme mukaan myös hyödyllisiä lisämateriaaleja), sekä muita aiheeseen pureutuvia linkkejä. 

Saammeko olla avuksi markkinoinnin automaation mahdollisuuksien hyödyntämisessä?

Klikkaa alta niin olemme Vineltä sinuun pian yhteyksissä! Jutellaan yhdessä, mitkä markkinoinnin automaation hyödyistä (houkuttelu - konversio - liidituotanto - tehokkuus) toimisivat parhaiten sinun yrityksesi markkinoinnissa.

Tutustu aiheeseen tarkemmin:

Katso Vinen aiemmat webinaarinauhoitteet verkossa ja ilmoittaudu tuleviin webinaareihimme!

Löydät tulevat webinaarimme ja aiempien webinaariemme nauhoitteet webinaarit -sivuilta. Aiheina mm. Verkkosivujen asiakaspolut ja sudenkuopat, Lisää kävijöitä verkkosivuille sekä Keinot verkkosivujen laadukkaaseen liidituotantoon.

Lämpimästi tervetuloa Vine-webinaareihin!

TUTUSTU WEBINAAREIHIN

Kiinnostaako markkinoinnin automaation kokeileminen tai aloittaminen?


1. Kiinnostuin markkinoinnin automaation hyödyntämisestä, mutta mistä tiedän toimivatko webinaarissa esitellyt markkinoinnin automaation keinot yrityksemme verkkosivuilla ja markkinointiviestinnässä?


Kerromme mielellämme tarkemmin, miten markkinoinnin automaatio toimisi juuri sinun yrityksesi verkkosivuilla ja markkinointiviestinnässä! Aloittaminen on helppoa ja nopeaa avullamme, eikä sinun tarvitse olla markkinoinnin automaation asiantuntija aloittaaksesi. Lähetä viesti Vinen Matti Kaasalaiselle matti.kaasalainen@vine.eu tai soita hänelle 0400 730 070, hän kertoo mielellään miten Vine voi olla avuksesi markkinoinnin automaation käynnistyksessä.


2. Missä voin oppia lisää markkinoinnin automaation eri osa-alueista (houkuttelu - konversio - liidituotanto - tehokkuus)?

Opi lisää digimarkkinoinnin ja markkinoinnin automaation mahdollisuuksista myös tulevissa webinaareissamme! Pääset ilmoittautumaan niihin ja tilaamaan myös aiemmat, maksuttomat webinaarinauhoitteemme sähköpostiisi täällä. Tervetuloa mukaan!

Lue myös blogitekstimme markkinoinnin automaation eri hyödyistä, käyttötavoista sekä B2B markkinoinnin ja myynnin ajankohtaisista aiheista täällä.


3. Miten voin tutustua tarkemmin kotimaisen Vinen markkinoinnin automaatiopalveluun?


Voit tutustua Vinen markkinoinnin automaatiopalveluun vapaasti demosivuillamme. Tutustu myös starttipakettiimme, jonka avulla pääset kevyesti alkuun markkinoinnin automaation käynnistyksessä kotimaisten asiantuntijoidemme avustamana.

Pidämme sinulle mielellämme myös lyhyen etäesittelyn palvelustamme sinulle sopivana ajankohtana, jos markkinoinnin automaation mahdollisuuksiin tutustuminen tai automaation kokeileminen verkkosivuillasi ja markkinointiviestinnässäsi on ajankohtaista! Esittely ei sido mihinkään ja on maksuton.
Lähetä viesti Vinen Matti Kaasalaiselle matti.kaasalainen@vine.eu tai soita hänelle 0400 730 070, niin sovitaan sopiva aika etäesittelylle.


Kiitos, kun osallistuit Vine-webinaariin! ❤