Vine
               


Mahtavaa, että Keinot verkkosivujen laadukkaaseen liidituotantoon -webinaarimme kiinnostaa! 

Tältä sivulta löydät nauhoitteen, webinaarin esitysmateriaalin, sekä muita hyödyllisiä linkkejä ja materiaaleja aiheesta. 

Saammeko olla avuksi verkkosivujesi liidituotannon kehittämisessä?

Klikkaa alta niin Matti Kaasalainen Vineltä on sinuun pian yhteyksissä! Jutellaan yhdessä, miten juuri teidän verkkosivujenne liidituotantoa voitaisiin kehittää.

Tutustu hyödyllisiin liidivinkkeihin:

Opi lisää B2B markkinoinnin ja myynnin ajankohtaisista aiheista!

Katso Vinen aiemmat webinaarinauhoitteet ja ilmoittaudu myös tuleviin webinaareihimme.

Löydät tulevat keskiviikkoaamujen webinaarimme ja aiempien webinaariemme nauhoitteet webinaarit -sivuiltamme. Aiheina mm. Verkkosivujen asiakaspolut ja sudenkuopat, Lisää kävijöitä verkkosivuille ja Mitä on markkinoinnin automaatio.

Lämpimästi tervetuloa Vine-webinaareihin!

TUTUSTU WEBINAAREIHIN

Kiinnostaako verkkosivujen liidituotannon kehittäminen markkinoinnin keinoin?


1. Kiinnostuin liidituotannon kehittämisestä, mutta mistä tiedän toimivatko webinaarissa esitellyt markkinoinnin keinot sivustollamme?


Kerromme mielellämme tarkemmin, mitkä laadukkaita liidejä tuottavat markkinoinnin keinot toimisivat juuri sinun yrityksesi verkkosivuilla! Lähetä viesti Vinen Matti Kaasalaiselle matti.kaasalainen@vine.eu tai soita hänelle 0400 730 070, hän kertoo mielellään miten Vine voi olla avuksesi verkkosivujen liidituotannossa. Tai kokeile liidikeinoja vapaasti myös demosivuillamme.


2. Missä voin oppia lisää verkkosivujen liidituotannon eri osa-alueista (houkuttele - konvertoi - hoivaa)?

Opi lisää digimarkkinoinnin ja markkinoinnin automaation mahdollisuuksista verkkosivuilla myös tulevissa webinaareissamme! Pääset ilmoittautumaan niihin ja tilaamaan myös aiemmat, maksuttomat webinaarinauhoitteemme sähköpostiisi täällä. Tervetuloa mukaan!

Lue myös hyödylliset blogitekstimme ajankohtaisista B2B markkinoinnin ja myynnin aiheista täällä.


3. Miten voin tutustua Vinen laadukkaita liidejä verkkosivuilta tuottavaan palveluun?


Voit tutustua kotimaisen Vinen markkinoinnin automaatiopalveluun vapaasti demosivuillamme. Tutustu myös starttipakettiimme, jonka avulla pääset kevyesti alkuun verkkosivujesi liidituotannon virkistämisessä asiantuntijoidemme avustamana.

Pidämme sinulle mielellämme myös lyhyen etäesittelyn palvelustamme sinulle sopivana ajankohtana, jos liidituotannon kehittäminen on ajankohtaista! Esittely ei sido mihinkään ja on maksuton.
Lähetä viesti Vinen Matti Kaasalaiselle matti.kaasalainen@vine.eu tai soita hänelle 0400 730 070, niin sovitaan sopiva aika etäesittelylle.


Kiitos, kun osallistuit Vine-webinaariin! ❤