Liidimoottorilla tarinasi tavoittaa yleisönsä.

Liidimoottorilla tavoitat juuri sinulle oikean yleisön, saat viestisi perille ja tunnistat palvelustasi kiinnostuneet päättäjät.

Valmis 1500 henkilön B2B kohderyhmä yrityksesi tarpeisiin
Viestit, jotka tavoittavat vastaanottajan
Luotettavaa dataa lämpimistä liideistä

Yleisö täynnä tulevia asiakkaitasi.

Vinen Liidimoottorista saat tarkasti poimitun listan B2B päättäjiä käyttöösi.

Laadukas päättäjälista on yrityksellesi arvokas voimavara. Enää yrityksesi ei tarvitse tuskailla tuntemattomien verkkosivuvierailijoiden tai someklikkaajien varassa, kun voit kannustaa niitä yrityksellesi tärkeitä henkilöitä tutustumaan palveluihinne. Liidimoottoriin kontaktilista voi tulla yritykseltänne tai voitte ladata sen suoraan Vinen kohderyhmätyökalusta. Liidimoottoriin sisältyy 1500 hengen kontaktilista, mutta yrityksellänne on mahdollisuus aina kasvattaa massan kokoa!

Tarinasi herättää yleisösi kiinnostuksen.

Vinellä tarinasi tavoittaa yleisönsä. Varmasti.

Sinulla on nyt käytössäsi tarina ja oikea kohderyhmä sen yleisönä. Tarvitset kuitenkin luotettavan työkalun viestintään. Vinen Liidimoottoriin kuuluu sähköpostityökalu, jolla suunnittelet, rakennat ja lähetät viestäjä, jotka varmasti tavoittavat yleisönsä. 

”Vinen sähköpostityökalut ovat merkittävässä roolissa osana meidän digitaalisten toimintojen perhettämme. Vinestä ladatussa asianatuntijakohderyhmässä 30% vastaanottajista avaa viestit ja 15% saapuu sivuillemme lukemaan sisältöjä."


Laadukkaita liidejä luotettavista tuloksista.

Liidimoottorista myyjät saavat aitoa tietoa ja  laadukkaita liidejä

Vinestä saadut liidit ovat varmasti oikeita ihmisiä, eivätkä bottiklikkauksia. Liidimoottorilla yrityksesi tietää, kuka todella on klikannut viestiä, kuka on käynyt sivuilla ja kuka on ehkä tuleva asiakkaasi. Liidimoottorin tiedoista erotat botit ja ihmiset helposti. Myyntisi voi huokaista helpotuksesta, kun he tietävät kuka on oikeasti laadukas liidi.

Lataa opas matkaan

Vinen Liidimoottorin hyödyt tiivistettynä

Liidimoottorin avulla yrityksen myyjät voivat huokaista helpotuksesta, koska he tietävät, että Vinestä saadut liidit ovat varmasti oikeita ihmisiä, eivätkä bottiklikkauksia. Lataa alta Liidimoottori-opas, josta löydät tiivistetysti Liidimoottorin hyödyt. 

Mahtavaa, että haluat katsoa Liidimoottorin demon!

Pääset jatkamaan matkaasi Liidimoottorin parissa hetken kuluttua. Syöttämällä työsähköpostisi alle pääset näkemään demon, tutustumaan lisäelementteihin ja lukemaan lisää Vinestä sekä Liidimoottorista. 

Katso Demo


Laajenna koska tahansa.

Lisää kohderyhmää helposti

1000 B2B lisäkontaktia 50€/kk

Lisää lämpöä kiinnostuneisiin

Automaattiset jälkiviestit *

Parempia asiakaspolkuja

Kampanjasivut *

Parempaa vuorovaikutusta

Chatbot ja Aktivaattori **

* Automaatio-paketti, **Konversio-paketti

Haluatko enemmän toimintoja? Varaa etätapaaminen ja katsotaan tarpeisiisi sopiva kokonaisuus.


Vine yrityksesi liidituotannon villitsijäksi

Vine on suomalainen ohjelmistotalo, joka on kolmen vuosikymmenen ajan auttanut yrityksiä löytämään asiakkaansa helpommin uusimmilla teknologisilla ratkaisuilla. Meidän kanssamme tuot yrityksesi eri tiimit myynnin ja markkinoinnin siiloista yhden sateenvarjon alle rakentamaan yrityksen kasvua.

Liidimoottori - Lisää vain tarinasi.

1500 kontaktin kohderyhmä täynnä laadukkaita kontakteja

Tehokas sähköpostimarkkinoinnin työkalu, jolla tavoitat yleisösi

Luotettavia tuloksia ja laadukkaita liidejä yrityksesi myynnille

Löydä vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin.

Haluatko tietää, kuinka nopeasti pääset käyttämään Vineä tai miten Vine tunnistaa henkilöt boteista? Löydät vastaukset polttaviin kysymyksiisi alla olevasta linkistä. Linkki aukeaa uuteen välilehteen.

Varaa etätapaaminen suoraan kalenteriimme.

Varaa aika!    


Ota yhteyttä: 
Toimitusjohtaja Matti Kaasalainen
matti.kaasalainen@vine.eu
0400 730 070